Hotel Esplugues ofereix 50 habitacions equipades amb sistemes de climatització, amplitud d’espai i de gran lluminositat. Disposem d’habitacions per a fumadors i no fumadors. Totes les habitacions disposen de bany complet, televisió de pantalla plana amb  satèl·lit i wifi gratuïta.

Disposem d’una habitació totalment equipada i adaptada per a l’allotjament i confort de persones amb mobilitat reduïda. També podrà gaudir d’un servei gratuït de bressol per a nadons fins a 2 anys, els nens de 2 a 12 anys disposaran de llit supletori també totalment gratuïta, excepte en tarifes de promoció i / o ofertes.

Totes les habitacions del nostre Hotel Esplugues gaudeixen de gran lluminositat i fins i tot algunes disposen d’una terrassa exterior

Si viatja sol, a l’Hotel Esplugues disposarà d’una habitació individual d’àmplies dimensions i totalment equipada per fer més agradable el seu descans.

Mateixes prestacions a totes les habitacions dobles En el cas de viatjar amb nadons o nens, podem facilitar-los bressol o cama supletòria totalment gratuïta (fins a nens de 12 anys).

Àmplia i confortable habitació de doble ús equipada amb telèfon, TV satèl·lit, per a fumadors i no fumadors, voltatge 220 V, complements de bany, Canal +, etc …

Totes les habitacions del nostre Hotel Esplugues gaudeixen de gran lluminositat i fins i tot algunes disposen d’una terrassa exterior.